Aplikace filtračních technologií při výrobě vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hůsková, Tereza (Dissertant)
Other Authors Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description54 s. (93 915 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp56319
041 |a cze 
100 1 |a Hůsková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace filtračních technologií při výrobě vín 
246 |a Application of filtration technologies for wine production 
260 |c 2020 
300 |a 54 s. (93 915 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a filtrace 
653 |a výroba bílého vína 
653 |a cross - flow filtrace 
653 |a křemelinová filtrace 
653 |a vložková filtrace 
653 |a filtrace vína 
653 |a filtration 
653 |a white wine production 
653 |a cross - flow filtration 
653 |a diatomaceous earth filtration 
653 |a cartridge filtration 
653 |a wine filtration 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49164  |y Plný text v Digitální knihovně UTB