|
|
|
|
LEADER |
01393ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp56311 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hoňka, Pavel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
|
246 |
|
|
|a Analysis of weight loss during gastronomic treatment of beef
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 75 s. (16 314 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hovězí maso
|
653 |
|
|
|a tepelná úprava
|
653 |
|
|
|a pečení
|
653 |
|
|
|a konvektomat
|
653 |
|
|
|a horkovzdušná trouba
|
653 |
|
|
|a sůl
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a beef meat
|
653 |
|
|
|a heat treatment
|
653 |
|
|
|a roasting
|
653 |
|
|
|a combi-oven
|
653 |
|
|
|a hot-air oven
|
653 |
|
|
|a salt
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49160
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|