Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hoňka, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 75 s. (16 314 znaků).

Cover

LEADER 01393ntm a22004097u 4500
001 zp56311
041 |a cze 
100 1 |a Hoňka, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa 
246 |a Analysis of weight loss during gastronomic treatment of beef 
260 |c 2020 
300 |a 75 s. (16 314 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hovězí maso 
653 |a tepelná úprava 
653 |a pečení 
653 |a konvektomat 
653 |a horkovzdušná trouba 
653 |a sůl 
653 |a hmotnostní ztráty 
653 |a beef meat 
653 |a heat treatment 
653 |a roasting 
653 |a combi-oven 
653 |a hot-air oven 
653 |a salt 
653 |a weight loss 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49160  |y Plný text v Digitální knihovně UTB