|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp56299 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Břečková, Blanka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv skladování na jakost těstovin
|
| 246 |
|
|
|a The Effect of Storage on the Quality of Pasta
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 67 s. (13394 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Těstoviny
|
| 653 |
|
|
|a skladovací pokus
|
| 653 |
|
|
|a teplota a délka skladování
|
| 653 |
|
|
|a amoniak
|
| 653 |
|
|
|a tiobarbiturové číslo
|
| 653 |
|
|
|a jakost
|
| 653 |
|
|
|a Pasta
|
| 653 |
|
|
|a storage experiment
|
| 653 |
|
|
|a storage temperature and length
|
| 653 |
|
|
|a ammonia
|
| 653 |
|
|
|a thiobarbiturate number
|
| 653 |
|
|
|a quality
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49154
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|