Vliv skladování na jakost těstovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Břečková, Blanka (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 67 s. (13394 znaků)

Cover

LEADER 01343ntm a22003857u 4500
001 zp56299
041 |a cze 
100 1 |a Břečková, Blanka  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv skladování na jakost těstovin 
246 |a The Effect of Storage on the Quality of Pasta 
260 |c 2020 
300 |a 67 s. (13394 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Těstoviny 
653 |a skladovací pokus 
653 |a teplota a délka skladování 
653 |a amoniak 
653 |a tiobarbiturové číslo 
653 |a jakost 
653 |a Pasta 
653 |a storage experiment 
653 |a storage temperature and length 
653 |a ammonia 
653 |a thiobarbiturate number 
653 |a quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49154  |y Plný text v Digitální knihovně UTB