|
|
|
|
LEADER |
01373ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp56287 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartončíková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
|
246 |
|
|
|a Application of sterilization techniques in foodstuff industry and packaging technology
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 47 s. (65 038 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sterilizace
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a obalové materiály
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a potravinářský průmysl
|
653 |
|
|
|a sterilisation
|
653 |
|
|
|a legislation
|
653 |
|
|
|a packaging materials
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a food industry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49145
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|