|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp56287 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bartončíková, Michaela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
|
| 246 |
|
|
|a Application of sterilization techniques in foodstuff industry and packaging technology
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 47 s. (65 038 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a sterilizace
|
| 653 |
|
|
|a legislativa
|
| 653 |
|
|
|a obalové materiály
|
| 653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
| 653 |
|
|
|a potravinářský průmysl
|
| 653 |
|
|
|a sterilisation
|
| 653 |
|
|
|a legislation
|
| 653 |
|
|
|a packaging materials
|
| 653 |
|
|
|a microorganisms
|
| 653 |
|
|
|a food industry
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49145
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|