Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartončíková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 47 s. (65 038 znaků)

Cover

LEADER 01373ntm a22003617u 4500
001 zp56287
041 |a cze 
100 1 |a Bartončíková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice 
246 |a Application of sterilization techniques in foodstuff industry and packaging technology 
260 |c 2020 
300 |a 47 s. (65 038 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sterilizace 
653 |a legislativa 
653 |a obalové materiály 
653 |a mikroorganismy 
653 |a potravinářský průmysl 
653 |a sterilisation 
653 |a legislation 
653 |a packaging materials 
653 |a microorganisms 
653 |a food industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49145  |y Plný text v Digitální knihovně UTB