|
|
|
|
LEADER |
01506ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp56285 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šuláková, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
|
246 |
|
|
|a New Emerging Foodborne Pathogens
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 87 s. (157 685 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Patogenní mikroorganismus
|
653 |
|
|
|a potravina
|
653 |
|
|
|a infekce
|
653 |
|
|
|a onemocnění
|
653 |
|
|
|a kontaminace
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a plíseň
|
653 |
|
|
|a virus
|
653 |
|
|
|a prion
|
653 |
|
|
|a parazit
|
653 |
|
|
|a Pathogenic microorganism
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a infection
|
653 |
|
|
|a disease
|
653 |
|
|
|a contamination
|
653 |
|
|
|a bacteria
|
653 |
|
|
|a fungus
|
653 |
|
|
|a vi-rus
|
653 |
|
|
|a prion
|
653 |
|
|
|a parasite
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49144
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|