Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šuláková, Jarmila (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 87 s. (157 685 znaků)

Cover

LEADER 01506ntm a22004817u 4500
001 zp56285
041 |a cze 
100 1 |a Šuláková, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami 
246 |a New Emerging Foodborne Pathogens 
260 |c 2020 
300 |a 87 s. (157 685 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Patogenní mikroorganismus 
653 |a potravina 
653 |a infekce 
653 |a onemocnění 
653 |a kontaminace 
653 |a bakterie 
653 |a plíseň 
653 |a virus 
653 |a prion 
653 |a parazit 
653 |a Pathogenic microorganism 
653 |a food 
653 |a infection 
653 |a disease 
653 |a contamination 
653 |a bacteria 
653 |a fungus 
653 |a vi-rus 
653 |a prion 
653 |a parasite 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49144  |y Plný text v Digitální knihovně UTB