A Business Plan for a Café

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dohnal, Roman (Dissertant)
Other Authors: Dokulil, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 66 s. (96 810 znaků)

Cover

LEADER 01318ntm a22003857u 4500
001 zp56266
041 |a eng 
100 1 |a Dohnal, Roman  |4 dis 
245 1 0 |a A Business Plan for a Café 
246 |a A Business Plan for a Café 
260 |c 2020 
300 |a 66 s. (96 810 znaků) 
500 |a Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi 
500 |a Studijní obor: English for Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikatelský plán 
653 |a kavárna 
653 |a podnikání 
653 |a realizovatelnost 
653 |a finanční plán 
653 |a analýza trhu 
653 |a business plan 
653 |a café 
653 |a entrepreneurship 
653 |a feasibility 
653 |a financial plan 
653 |a market analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Dokulil, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49133  |y Plný text v Digitální knihovně UTB