Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plachká, Anna (Dissertant)
Other Authors: Bastlová, Zita (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01376ntm a22003617u 4500
001 zp56245
041 |a cze 
100 1 |a Plachká, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků 
246 |a The use of protective cultures in the production of dairy products 
260 |c 2021 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a mikroorganismy 
653 |a čisté mlékařské kultury 
653 |a ochranné kultury 
653 |a milk 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a microorganisms 
653 |a dairy cultures 
653 |a protective cultures 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bastlová, Zita  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49128  |y Plný text v Digitální knihovně UTB