Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Smetanová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 72 s. (12 687 znaků)

Cover

LEADER 01448ntm a22004097u 4500
001 zp56242
041 |a cze 
100 1 |a Smetanová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel 
246 |a Influence of pasteurization temperatures on technological properties of chilled ready meals 
260 |c 2021 
300 |a 72 s. (12 687 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hotová jídla 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a pasterace 
653 |a sterilace 
653 |a mikrobiologie 
653 |a senzorika 
653 |a textura 
653 |a ready meals 
653 |a food safety 
653 |a pasteurization 
653 |a sterilization 
653 |a microbiological analysis 
653 |a sensory analysis 
653 |a texturometric analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49127  |y Plný text v Digitální knihovně UTB