|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp56238 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Tesař, Václav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Srovnání dietního systému vězeňské a klasické nemocnice
|
| 246 |
|
|
|a Comparison of the diet system of the prison and classical hospital
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 86 s. (128 251 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a diabetes mellistus
|
| 653 |
|
|
|a nemocnice klasická
|
| 653 |
|
|
|a nemocnice vězeňská
|
| 653 |
|
|
|a plnění nutriční hodnoty diet
|
| 653 |
|
|
|a kreatinin
|
| 653 |
|
|
|a cholesterol
|
| 653 |
|
|
|a glykemický index
|
| 653 |
|
|
|a ALT
|
| 653 |
|
|
|a AST
|
| 653 |
|
|
|a diabetes mellitus
|
| 653 |
|
|
|a classical hospital
|
| 653 |
|
|
|a prison hospital
|
| 653 |
|
|
|a full filling nutritional values of diets
|
| 653 |
|
|
|a kreatinin
|
| 653 |
|
|
|a cholesterol
|
| 653 |
|
|
|a glycemic index
|
| 653 |
|
|
|a AST
|
| 653 |
|
|
|a ALT
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49125
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|