|
|
|
|
LEADER |
01573ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp56238 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tesař, Václav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání dietního systému vězeňské a klasické nemocnice
|
246 |
|
|
|a Comparison of the diet system of the prison and classical hospital
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 86 s. (128 251 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a diabetes mellistus
|
653 |
|
|
|a nemocnice klasická
|
653 |
|
|
|a nemocnice vězeňská
|
653 |
|
|
|a plnění nutriční hodnoty diet
|
653 |
|
|
|a kreatinin
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a glykemický index
|
653 |
|
|
|a ALT
|
653 |
|
|
|a AST
|
653 |
|
|
|a diabetes mellitus
|
653 |
|
|
|a classical hospital
|
653 |
|
|
|a prison hospital
|
653 |
|
|
|a full filling nutritional values of diets
|
653 |
|
|
|a kreatinin
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a glycemic index
|
653 |
|
|
|a AST
|
653 |
|
|
|a ALT
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49125
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|