Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimáková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01386ntm a22003617u 4500
001 zp56236
041 |a cze 
100 1 |a Šimáková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin 
246 |a New Trends in the Development of Genetically Modified Foods and Raw Materials 
260 |c 2020 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a geneticky modifikovaný organismus 
653 |a geneticky modifikovaná potravina 
653 |a genové inženýrství 
653 |a editace genomu 
653 |a transgenoze 
653 |a genetically modified organism 
653 |a genetically modified food 
653 |a genetic engineering 
653 |a genome editing 
653 |a transgenesis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49124  |y Plný text v Digitální knihovně UTB