|
|
|
|
LEADER |
01386ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp56236 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šimáková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
|
246 |
|
|
|a New Trends in the Development of Genetically Modified Foods and Raw Materials
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 49 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a geneticky modifikovaný organismus
|
653 |
|
|
|a geneticky modifikovaná potravina
|
653 |
|
|
|a genové inženýrství
|
653 |
|
|
|a editace genomu
|
653 |
|
|
|a transgenoze
|
653 |
|
|
|a genetically modified organism
|
653 |
|
|
|a genetically modified food
|
653 |
|
|
|a genetic engineering
|
653 |
|
|
|a genome editing
|
653 |
|
|
|a transgenesis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49124
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|