Aplikace termických metod v potravinářské technologii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Spáčilová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 52 stran (51 527 znaků)

Cover

LEADER 01131ntm a22002897u 4500
001 zp56233
041 |a cze 
100 1 |a Spáčilová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace termických metod v potravinářské technologii 
246 |a The application of Thermal analysis to food technology 
260 |c 2020 
300 |a 52 stran (51 527 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a termické metody 
653 |a zpracování potravin 
653 |a thermal methods 
653 |a food processing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49123  |y Plný text v Digitální knihovně UTB