Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vránová, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 85 s. (84 905 znaků).

Cover

LEADER 01285ntm a22003377u 4500
001 zp55873
041 |a cze 
100 1 |a Vránová, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů 
246 |a The Effect of Used Components on Processed Cheese Analogues Quality 
260 |c 2020 
300 |a 85 s. (84 905 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a analogy tavených sýrů 
653 |a karagenan 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a Processed cheese analogues 
653 |a carrageenan 
653 |a textural profile analysis 
653 |a rheological properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49007  |y Plný text v Digitální knihovně UTB