|
|
|
|
LEADER |
01285ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp55873 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vránová, Denisa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The Effect of Used Components on Processed Cheese Analogues Quality
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 85 s. (84 905 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a analogy tavených sýrů
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a texturní profilová analýza
|
653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a Processed cheese analogues
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a textural profile analysis
|
653 |
|
|
|a rheological properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49007
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|