Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vítková, Alžběta (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01278ntm a22003857u 4500
001 zp55872
041 |a cze 
100 1 |a Vítková, Alžběta  |4 dis 
245 1 0 |a Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků 
246 |a The use of tyndallation method for the production of heat-treated meat products 
260 |c 2020 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a konzervace 
653 |a paštika 
653 |a sterilace 
653 |a tyndalace 
653 |a sůl 
653 |a meat 
653 |a canning 
653 |a pate 
653 |a sterilization 
653 |a tyndallation 
653 |a salt 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49006  |y Plný text v Digitální knihovně UTB