Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Smolková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
KCl
Physical Description: 93 s.

Cover

LEADER 01351ntm a22004217u 4500
001 zp55867
041 |a cze 
100 1 |a Smolková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách 
246 |a Possibilities of Replacement of NaCl in Preserved Chicken Liver Pates 
260 |c 2021 
300 |a 93 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a paštiky 
653 |a náhrada soli 
653 |a NaCl 
653 |a KCl 
653 |a MgCl2 
653 |a barva 
653 |a textura 
653 |a kuřecí játrovka 
653 |a salt substitution 
653 |a NaCl 
653 |a KCl 
653 |a MgCl2 
653 |a color 
653 |a texture 
653 |a chicken liver pâtés 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49002  |y Plný text v Digitální knihovně UTB