|
|
|
|
LEADER |
01351ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp55867 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Smolková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
|
246 |
|
|
|a Possibilities of Replacement of NaCl in Preserved Chicken Liver Pates
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 93 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a paštiky
|
653 |
|
|
|a náhrada soli
|
653 |
|
|
|a NaCl
|
653 |
|
|
|a KCl
|
653 |
|
|
|a MgCl2
|
653 |
|
|
|a barva
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a kuřecí játrovka
|
653 |
|
|
|a salt substitution
|
653 |
|
|
|a NaCl
|
653 |
|
|
|a KCl
|
653 |
|
|
|a MgCl2
|
653 |
|
|
|a color
|
653 |
|
|
|a texture
|
653 |
|
|
|a chicken liver pâtés
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49002
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|