Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Skýpalová, Petra (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description96 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp55866
041 |a cze 
100 1 |a Skýpalová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře 
246 |a Application of technical gases for poultry meat packaging in a protective atmosphere 
260 |c 2020 
300 |a 96 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a modifikovaná atmosféra 
653 |a drůbeží maso 
653 |a technické plyny 
653 |a balení 
653 |a modified atmosphere 
653 |a poultry meat 
653 |a technical gases 
653 |a packaging 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49001  |y Plný text v Digitální knihovně UTB