|
|
|
|
LEADER |
01244ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp55866 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Skýpalová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
|
246 |
|
|
|a Application of technical gases for poultry meat packaging in a protective atmosphere
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 96 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a modifikovaná atmosféra
|
653 |
|
|
|a drůbeží maso
|
653 |
|
|
|a technické plyny
|
653 |
|
|
|a balení
|
653 |
|
|
|a modified atmosphere
|
653 |
|
|
|a poultry meat
|
653 |
|
|
|a technical gases
|
653 |
|
|
|a packaging
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49001
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|