|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp55866 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Skýpalová, Petra
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
|
| 246 |
|
|
|a Application of technical gases for poultry meat packaging in a protective atmosphere
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 96 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a modifikovaná atmosféra
|
| 653 |
|
|
|a drůbeží maso
|
| 653 |
|
|
|a technické plyny
|
| 653 |
|
|
|a balení
|
| 653 |
|
|
|a modified atmosphere
|
| 653 |
|
|
|a poultry meat
|
| 653 |
|
|
|a technical gases
|
| 653 |
|
|
|a packaging
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49001
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|