Tvorba databáze NIR spekter vybraných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Režná, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01394ntm a22004097u 4500
001 zp55865
041 |a cze 
100 1 |a Režná, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Tvorba databáze NIR spekter vybraných masných výrobků 
246 |a Creating a database of NIR spectra of selected meat products 
260 |c 2020 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a masné výrobky 
653 |a párky 
653 |a infračervená spektroskopie 
653 |a kalibrační modely 
653 |a obsah tuku 
653 |a obsah bílkovin 
653 |a obsah sušiny 
653 |a meat products 
653 |a sausages 
653 |a infrared spectroscopy 
653 |a calibration models 
653 |a fat content 
653 |a protein content 
653 |a dry matter content 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49000  |y Plný text v Digitální knihovně UTB