|
|
|
|
LEADER |
01235ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55863 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pirunčíková, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Application of Collagen into Heat-Treated Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 74 s. (94 703 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kolagen
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a kuřecí játrová paštika
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a barva
|
653 |
|
|
|a collagen
|
653 |
|
|
|a gelatine
|
653 |
|
|
|a chicken liver pate
|
653 |
|
|
|a texture
|
653 |
|
|
|a color
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48998
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|