Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pirunčíková, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 74 s. (94 703 znaků)

Cover

LEADER 01235ntm a22003617u 4500
001 zp55863
041 |a cze 
100 1 |a Pirunčíková, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků 
246 |a Application of Collagen into Heat-Treated Meat Products 
260 |c 2020 
300 |a 74 s. (94 703 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kolagen 
653 |a želatina 
653 |a kuřecí játrová paštika 
653 |a textura 
653 |a barva 
653 |a collagen 
653 |a gelatine 
653 |a chicken liver pate 
653 |a texture 
653 |a color 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48998  |y Plný text v Digitální knihovně UTB