|
|
|
|
LEADER |
01284ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55859 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martinková, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny
|
246 |
|
|
|a Identification of culturable microorganisms isolated from leafy vegetables
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 79 s. (97 039 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mikrobiologická jakost
|
653 |
|
|
|a MALDI TOF-MS
|
653 |
|
|
|a listová zelenina
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a microbiological quality
|
653 |
|
|
|a MALDI TOF-MS
|
653 |
|
|
|a leafy vegetables
|
653 |
|
|
|a bacteria
|
653 |
|
|
|a yeast
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pleva, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48995
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|