Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinková, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Pleva, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 79 s. (97 039 znaků)

Cover

LEADER 01284ntm a22003617u 4500
001 zp55859
041 |a cze 
100 1 |a Martinková, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny 
246 |a Identification of culturable microorganisms isolated from leafy vegetables 
260 |c 2020 
300 |a 79 s. (97 039 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikrobiologická jakost 
653 |a MALDI TOF-MS 
653 |a listová zelenina 
653 |a bakterie 
653 |a kvasinky 
653 |a microbiological quality 
653 |a MALDI TOF-MS 
653 |a leafy vegetables 
653 |a bacteria 
653 |a yeast 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pleva, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48995  |y Plný text v Digitální knihovně UTB