|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp55858 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Lysáčková, Zlata
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
|
| 246 |
|
|
|a Oxidation Stability of Cereal Mixtures with Non-traditional Raw Materials
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 68 s. (14 015 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a müsli
|
| 653 |
|
|
|a cereální směsi
|
| 653 |
|
|
|a netradiční obiloviny
|
| 653 |
|
|
|a jedlé květy
|
| 653 |
|
|
|a lipidy
|
| 653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
| 653 |
|
|
|a oxidační stabilita
|
| 653 |
|
|
|a muesli
|
| 653 |
|
|
|a cereal mixtures
|
| 653 |
|
|
|a non-traditional cereals
|
| 653 |
|
|
|a edible flowers
|
| 653 |
|
|
|a lipids
|
| 653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
| 653 |
|
|
|a oxidative stability
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48994
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|