Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lysáčková, Zlata (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 68 s. (14 015 znaků)

Cover

LEADER 01447ntm a22004097u 4500
001 zp55858
041 |a cze 
100 1 |a Lysáčková, Zlata  |4 dis 
245 1 0 |a Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou 
246 |a Oxidation Stability of Cereal Mixtures with Non-traditional Raw Materials 
260 |c 2020 
300 |a 68 s. (14 015 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a müsli 
653 |a cereální směsi 
653 |a netradiční obiloviny 
653 |a jedlé květy 
653 |a lipidy 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a oxidační stabilita 
653 |a muesli 
653 |a cereal mixtures 
653 |a non-traditional cereals 
653 |a edible flowers 
653 |a lipids 
653 |a antioxidant activity 
653 |a oxidative stability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48994  |y Plný text v Digitální knihovně UTB