|
|
|
|
LEADER |
01340ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp55844 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Linhartová, Karolína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
|
246 |
|
|
|a Technological characteristics of deep-purple wheat grain
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a barevná pšenice
|
653 |
|
|
|a pšenice s deep-purple barvou zrna
|
653 |
|
|
|a anthokyany
|
653 |
|
|
|a technologická kvalita
|
653 |
|
|
|a celozrnná mouka
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a coloured wheat
|
653 |
|
|
|a deep-purple wheat
|
653 |
|
|
|a anthocyanins
|
653 |
|
|
|a technological quality
|
653 |
|
|
|a wholemeal flour
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48986
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|