Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Linhartová, Karolína (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01340ntm a22003857u 4500
001 zp55844
041 |a cze 
100 1 |a Linhartová, Karolína  |4 dis 
245 1 0 |a Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna 
246 |a Technological characteristics of deep-purple wheat grain 
260 |c 2020 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a barevná pšenice 
653 |a pšenice s deep-purple barvou zrna 
653 |a anthokyany 
653 |a technologická kvalita 
653 |a celozrnná mouka 
653 |a wheat 
653 |a coloured wheat 
653 |a deep-purple wheat 
653 |a anthocyanins 
653 |a technological quality 
653 |a wholemeal flour 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48986  |y Plný text v Digitální knihovně UTB