Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Karásková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 93 s.

Cover

LEADER 01257ntm a22003617u 4500
001 zp55816
041 |a cze 
100 1 |a Karásková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie 
246 |a Food labeling in terms of the Czech Republic and the European Union food law 
260 |c 2021 
300 |a 93 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a označování 
653 |a potravina 
653 |a etiketa 
653 |a legislativa 
653 |a spotřebitel 
653 |a labeling 
653 |a food 
653 |a label 
653 |a legislation 
653 |a consumer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48977  |y Plný text v Digitální knihovně UTB