|
|
|
|
LEADER |
01257ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55816 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Karásková, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
|
246 |
|
|
|a Food labeling in terms of the Czech Republic and the European Union food law
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 93 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a označování
|
653 |
|
|
|a potravina
|
653 |
|
|
|a etiketa
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a spotřebitel
|
653 |
|
|
|a labeling
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a label
|
653 |
|
|
|a legislation
|
653 |
|
|
|a consumer
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48977
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|