Využití netradičních olejů při výrobě potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kalová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
oil
Physical Description: 57s.

Cover

LEADER 01077ntm a22003137u 4500
001 zp55815
041 |a cze 
100 1 |a Kalová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití netradičních olejů při výrobě potravin 
246 |a The applicability of special oils in food production 
260 |c 2020 
300 |a 57s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a olej 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a potraviny 
653 |a oil 
653 |a fatty acids 
653 |a food 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48976  |y Plný text v Digitální knihovně UTB