|
|
|
|
LEADER |
01274ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp55804 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Beneš, Štěpán
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
|
246 |
|
|
|a Selected Bacteria of Lactobacillus sp. and Their Ability to Reduce Biogenic Amines Content
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 99 s. (144 317 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a degradace
|
653 |
|
|
|a růstové faktory
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus casei
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a degradation
|
653 |
|
|
|a growth factors
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus casei
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48965
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|