Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beneš, Štěpán (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 99 s. (144 317 znaků)

Cover

LEADER 01274ntm a22003377u 4500
001 zp55804
041 |a cze 
100 1 |a Beneš, Štěpán  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus 
246 |a Selected Bacteria of Lactobacillus sp. and Their Ability to Reduce Biogenic Amines Content 
260 |c 2020 
300 |a 99 s. (144 317 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a degradace 
653 |a růstové faktory 
653 |a Lactobacillus casei 
653 |a biogenic amines 
653 |a degradation 
653 |a growth factors 
653 |a Lactobacillus casei 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48965  |y Plný text v Digitální knihovně UTB