|
|
|
|
LEADER |
01246ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp55802 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bajerová, Romana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
|
246 |
|
|
|a Antioxidant properties and polyphenolic content in coffee from various world regions
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 93. (128 165)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a káva
|
653 |
|
|
|a kofein
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a coffee
|
653 |
|
|
|a caffeine
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48963
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|