Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bajerová, Romana (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 93. (128 165)

Cover

LEADER 01246ntm a22003377u 4500
001 zp55802
041 |a cze 
100 1 |a Bajerová, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa 
246 |a Antioxidant properties and polyphenolic content in coffee from various world regions 
260 |c 2020 
300 |a 93. (128 165) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a kofein 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a coffee 
653 |a caffeine 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48963  |y Plný text v Digitální knihovně UTB