|
|
|
|
LEADER |
01463ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55800 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Velecký, Radim
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrovlnami asistovaná syntéza biologicky aktivních látek na bázi 6,9-disubtituovaných purinů
|
246 |
|
|
|a Microwave-assisted Synthesis of Biologically Active Compounds Based on 6,9-disubstituted Purines
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 77 s. (98 244 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a purin
|
653 |
|
|
|a alkylace
|
653 |
|
|
|a mikrovlnami asistovaná nukleofilní aromatická substituce
|
653 |
|
|
|a spektrální metody
|
653 |
|
|
|a biologická aktivita
|
653 |
|
|
|a purine
|
653 |
|
|
|a alkylation
|
653 |
|
|
|a microwave-assisted nucleophilic aromatic substitution
|
653 |
|
|
|a spectral methods
|
653 |
|
|
|a biological activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48962
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|