Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lyčková, Aneta (Dissertant)
Other Authors: Polášek, Zdeněk (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 89 s. (152 601 znaků)

Cover

LEADER 01375ntm a22003857u 4500
001 zp55798
041 |a cze 
100 1 |a Lyčková, Aneta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky 
246 |a The influence of furcellaran adition on selected properties of chicken ham 
260 |c 2020 
300 |a 89 s. (152 601 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí šunka 
653 |a kappa karagenan 
653 |a furcellaran 
653 |a profilová texturní analýza 
653 |a Warner-Bratzlerův test 
653 |a reologie 
653 |a chicken ham 
653 |a kappa carrageenan 
653 |a furcellaran 
653 |a profile textural analysis 
653 |a Warner-Bratzler's test 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Polášek, Zdeněk  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48960  |y Plný text v Digitální knihovně UTB