Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kundera, Vít (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 88 s. (105 126 znaků)

Cover

LEADER 01256ntm a22003377u 4500
001 zp55796
041 |a cze 
100 1 |a Kundera, Vít  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta 
246 |a The effect of water addition and kneading time on dough rheological characteristics 
260 |c 2020 
300 |a 88 s. (105 126 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezlepkové těsto 
653 |a Mixolab 
653 |a termomechanické měření 
653 |a rýžová mouka 
653 |a gluten-free dough 
653 |a Mixolab 
653 |a termomechanical measurement 
653 |a rice flour 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48958  |y Plný text v Digitální knihovně UTB