|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp55791 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jedounková, Alena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
|
| 246 |
|
|
|a The effect of xanthan gum and corn starch on the rheological properties of mayonnaise
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 97 s. (100 040)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a majonéza
|
| 653 |
|
|
|a kukuřičný škrob
|
| 653 |
|
|
|a xanthanová guma
|
| 653 |
|
|
|a texturní analýza
|
| 653 |
|
|
|a reologie
|
| 653 |
|
|
|a mayonnaise
|
| 653 |
|
|
|a corn starch
|
| 653 |
|
|
|a xanthan gum
|
| 653 |
|
|
|a textural properties
|
| 653 |
|
|
|a rheological properties
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48953
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|