Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Damašek, Jozef (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 69 s. (101634 znaků)

Cover

LEADER 01345ntm a22003737u 4500
001 zp55769
041 |a cze 
100 1 |a Damašek, Jozef  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin 
246 |a Production of Durable Pastry from Non-traditional Raw Materials 
260 |c 2020 
300 |a 69 s. (101634 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a trvanlivé pečivo 
653 |a netradiční suroviny 
653 |a jakostní znaky 
653 |a cereálie 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a durable pastries 
653 |a non-traditional ingredients 
653 |a nutritional profile 
653 |a cereals 
653 |a polyphenols antioxidant activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48933  |y Plný text v Digitální knihovně UTB