|
|
|
|
LEADER |
01345ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp55769 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Damašek, Jozef
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
|
246 |
|
|
|a Production of Durable Pastry from Non-traditional Raw Materials
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 69 s. (101634 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a trvanlivé pečivo
|
653 |
|
|
|a netradiční suroviny
|
653 |
|
|
|a jakostní znaky
|
653 |
|
|
|a cereálie
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a durable pastries
|
653 |
|
|
|a non-traditional ingredients
|
653 |
|
|
|a nutritional profile
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a polyphenols antioxidant activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48933
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|