|
|
|
|
LEADER |
01273ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55723 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dadaková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
|
246 |
|
|
|a Physical chemical characterization of selected wine varieties
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 104 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a analýza vína
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antokyany
|
653 |
|
|
|a trichromatické charakteristiky
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a wine analysis
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a anthocyanins
|
653 |
|
|
|a trichromatic characteristics
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48911
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|