Analýza kulinářské turistiky v regionu Jeseníky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gorelová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Kolářová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 74 s. (90 413 znaků)

Cover

LEADER 01374ntm a22003857u 4500
001 zp55692
041 |a cze 
100 1 |a Gorelová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza kulinářské turistiky v regionu Jeseníky 
246 |a Analysis of Culinary Tourism in the Jeseník Region 
260 |c 2020 
300 |a 74 s. (90 413 znaků) 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and economics 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a gastroturismus 
653 |a cestovní ruch 
653 |a analýza 
653 |a SWOT analýza 
653 |a PESTEL analýza 
653 |a dotazníkové šetření 
653 |a gastroturism 
653 |a tourism 
653 |a analysis 
653 |a SWOT analysis 
653 |a PESTEL analysis 
653 |a questionnaire 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kolářová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48883  |y Plný text v Digitální knihovně UTB