Návrh opatření pro rozvoj gastronomického cestovního ruchu ve městě Břeclav

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janíková, Simona (Dissertant)
Other Authors: Danko, Lukáš (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 56 s. (97 248 znaků)

Cover

LEADER 01408ntm a22003617u 4500
001 zp55394
041 |a cze 
100 1 |a Janíková, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh opatření pro rozvoj gastronomického cestovního ruchu ve městě Břeclav 
246 |a Proposal of Measures for Gastronomic Tourism Development in Břeclav 
260 |c 2020 
300 |a 56 s. (97 248 znaků) 
500 |a Studijní obor: Veřejná správa a regionální rozvoj 
500 |a Studijní obor: Public economics and administration 
500 |a Ústav: Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a gastronomie 
653 |a cestovní ruch 
653 |a festival 
653 |a folklor a tradice 
653 |a rozvoj města 
653 |a gastronomy 
653 |a tourism 
653 |a festival 
653 |a folklore and tradition 
653 |a city development 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Danko, Lukáš  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48671  |y Plný text v Digitální knihovně UTB