|
|
|
|
LEADER |
01465ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp55373 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Stloukalová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Netradiční suroviny v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Non-traditional raw materials in gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 63 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a netradiční gastronomické suroviny
|
653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
653 |
|
|
|a tropické ovoce
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a technologické zpracování
|
653 |
|
|
|a gastronomické úpravy
|
653 |
|
|
|a non-traditional raw materials in gastronomy
|
653 |
|
|
|a pseudo-cereals
|
653 |
|
|
|a tropical fruit
|
653 |
|
|
|a vegetable
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a technological processing
|
653 |
|
|
|a culinary arrangements
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Ondrášová, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48659
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|