Netradiční suroviny v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stloukalová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Ondrášová, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01465ntm a22004097u 4500
001 zp55373
041 |a cze 
100 1 |a Stloukalová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Netradiční suroviny v gastronomii 
246 |a Non-traditional raw materials in gastronomy 
260 |c 2020 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a netradiční gastronomické suroviny 
653 |a pseudocereálie 
653 |a tropické ovoce 
653 |a zelenina 
653 |a luštěniny 
653 |a technologické zpracování 
653 |a gastronomické úpravy 
653 |a non-traditional raw materials in gastronomy 
653 |a pseudo-cereals 
653 |a tropical fruit 
653 |a vegetable 
653 |a legumes 
653 |a technological processing 
653 |a culinary arrangements 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ondrášová, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48659  |y Plný text v Digitální knihovně UTB