|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp55373 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Stloukalová, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Netradiční suroviny v gastronomii
|
| 246 |
|
|
|a Non-traditional raw materials in gastronomy
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 63 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a netradiční gastronomické suroviny
|
| 653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
| 653 |
|
|
|a tropické ovoce
|
| 653 |
|
|
|a zelenina
|
| 653 |
|
|
|a luštěniny
|
| 653 |
|
|
|a technologické zpracování
|
| 653 |
|
|
|a gastronomické úpravy
|
| 653 |
|
|
|a non-traditional raw materials in gastronomy
|
| 653 |
|
|
|a pseudo-cereals
|
| 653 |
|
|
|a tropical fruit
|
| 653 |
|
|
|a vegetable
|
| 653 |
|
|
|a legumes
|
| 653 |
|
|
|a technological processing
|
| 653 |
|
|
|a culinary arrangements
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Ondrášová, Monika
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48659
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|