|
|
|
|
LEADER |
01294ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55366 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zvonková, Magdaléna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití raw stravy v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Possibilities of raw food utilization in gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a raw food dieta
|
653 |
|
|
|a vitariánství
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a průzkum trhu
|
653 |
|
|
|a dotazníkové šetření
|
653 |
|
|
|a raw food diet
|
653 |
|
|
|a vitarianism
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a market research
|
653 |
|
|
|a questionnaire survey
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48652
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|