Plodová zelenina - nutriční a gastronomický význam

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skupinová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01367ntm a22003617u 4500
001 zp55359
041 |a cze 
100 1 |a Skupinová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Plodová zelenina - nutriční a gastronomický význam 
246 |a Fruit Vegetables - Nutritional and Gastronomic Importance 
260 |c 2020 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a plodová zelenina 
653 |a gastronomický a nutriční význam 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a senzorická analýza 
653 |a fruit vegetables 
653 |a gastronomic and nutritional importance 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a senzory analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48646  |y Plný text v Digitální knihovně UTB