|
|
|
|
LEADER |
01367ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55359 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Skupinová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Plodová zelenina - nutriční a gastronomický význam
|
246 |
|
|
|a Fruit Vegetables - Nutritional and Gastronomic Importance
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a plodová zelenina
|
653 |
|
|
|a gastronomický a nutriční význam
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a fruit vegetables
|
653 |
|
|
|a gastronomic and nutritional importance
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
653 |
|
|
|a senzory analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48646
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|