|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp55263 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Mišurec, Vít Guiglielmo
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
|
| 246 |
|
|
|a Use and evaluation of basil (Ocimum basilicum) and basil products in gastronomy
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 38 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a ocimum basilicum
|
| 653 |
|
|
|a bazalka pravá
|
| 653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
| 653 |
|
|
|a fenolické látky
|
| 653 |
|
|
|a ocimum basilicum
|
| 653 |
|
|
|a sweet basil
|
| 653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
| 653 |
|
|
|a phenolic compounds
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48590
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|