Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šilerová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Kozák, Vratislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 139 s.

Cover

LEADER 01404ntm a22003617u 4500
001 zp55118
041 |a cze 
100 1 |a Šilerová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo 
246 |a The Project of Increasing the Quality of Services Provided by the Restaurant Dobré Hnízdo 
260 |c 2020 
300 |a 139 s. 
500 |a Studijní obor: Management a marketing, specializace Design management 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing, Specialization: Design Management 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a služby 
653 |a marketing služeb 
653 |a gastronomie 
653 |a restaurace 
653 |a kvalita 
653 |a services 
653 |a marketing of services 
653 |a gastronomy 
653 |a restaurant 
653 |a quality 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kozák, Vratislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48468  |y Plný text v Digitální knihovně UTB