Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šmídová, Věra (Dissertant)
Other Authors: Vargová, Slavomíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01407ntm a22003617u 4500
001 zp54796
041 |a cze 
100 1 |a Šmídová, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních 
246 |a Hazard Analysis System and Critical Control Points of Determination in the Catering Facilities 
260 |c 2020 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a potraviny 
653 |a stravovací zařízení 
653 |a legislativa 
653 |a kritický kontrolní bod 
653 |a HACCP 
653 |a food 
653 |a catering facilities 
653 |a legislation 
653 |a critical control point 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vargová, Slavomíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48229  |y Plný text v Digitální knihovně UTB