|
|
|
|
LEADER |
01483ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp54656 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Králíčková, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt založení nové pobočky sushi baru
|
246 |
|
|
|a Project of Establischment of New Branch Office Sushi Bar
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 140 stran
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Podniková ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Business Administration
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a finanční analýza
|
653 |
|
|
|a personalistika
|
653 |
|
|
|a PEST analýza
|
653 |
|
|
|a pobočka
|
653 |
|
|
|a podnikatelský plán
|
653 |
|
|
|a podnikatelský úvěr
|
653 |
|
|
|a RIPRAN metoda
|
653 |
|
|
|a Sushi bar
|
653 |
|
|
|a financial analysis
|
653 |
|
|
|a human resources
|
653 |
|
|
|a PEST analys
|
653 |
|
|
|a branch
|
653 |
|
|
|a business plan
|
653 |
|
|
|a business loan
|
653 |
|
|
|a RIPRAN method
|
653 |
|
|
|a Sushi bar
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaculčíková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49969
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|