Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Víšová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Šefčík, Vladimír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 73 s., 9 s. příloh

Cover

LEADER 01464ntm a22003617u 4500
001 zp5440
041 |a cze 
100 1 |a Víšová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru 
246 |a Importance and purpose of hygiene and food technology in business plan 
260 |c 2007 
300 |a 73 s., 9 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a podnikatelský záměr 
653 |a hygiena 
653 |a bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin 
653 |a SWOT analýza 
653 |a systém kritických kontrolních bodů HACCP 
653 |a business plan 
653 |a hygiene 
653 |a safeness and health unexception of food 
653 |a SWOT analysis 
653 |a Hazard analysis and critical control points-HACCP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šefčík, Vladimír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2902  |y Plný text v Digitální knihovně UTB