|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp5440 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Víšová, Lenka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
|
| 246 |
|
|
|a Importance and purpose of hygiene and food technology in business plan
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 73 s., 9 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a podnikatelský záměr
|
| 653 |
|
|
|a hygiena
|
| 653 |
|
|
|a bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin
|
| 653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
| 653 |
|
|
|a systém kritických kontrolních bodů HACCP
|
| 653 |
|
|
|a business plan
|
| 653 |
|
|
|a hygiene
|
| 653 |
|
|
|a safeness and health unexception of food
|
| 653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
| 653 |
|
|
|a Hazard analysis and critical control points-HACCP
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Šefčík, Vladimír
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2902
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|