Podceňovaný akrolein

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Velecká, Petra (Dissertant)
Other Authors Mrkvička, Vladimír (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description41 s., 2 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5439
041 |a cze 
100 1 |a Velecká, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Podceňovaný akrolein 
246 |a Unprized acrolein 
260 |c 2007 
300 |a 41 s., 2 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a akrolein 
653 |a olej 
653 |a acrolein 
653 |a oil 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrkvička, Vladimír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3285  |y Plný text v Digitální knihovně UTB