|
|
|
|
LEADER |
01182ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp5438 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vaculová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti stanovení L-tryptofanu v potravinách
|
246 |
|
|
|a Possible determination of L-tryptophan in food
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 35 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Tryptofan
|
653 |
|
|
|a aminokyselina
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a hydrolýza
|
653 |
|
|
|a Tryptophan
|
653 |
|
|
|a amino acid
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a hydrolysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6747
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|