|
|
|
|
LEADER |
01283ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp5431 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Strnková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vlastnosti a využití bylin (léčivých rostlin)
|
246 |
|
|
|a Medicinal herbs qualities and applications
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a byliny
|
653 |
|
|
|a antioxidační
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální
|
653 |
|
|
|a organoleptické
|
653 |
|
|
|a zdravotní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a herbs
|
653 |
|
|
|a antioxidant
|
653 |
|
|
|a antimicrobial
|
653 |
|
|
|a organoleptic qualities
|
653 |
|
|
|a health effects
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4056
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|