|
|
|
|
LEADER |
01385ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp5430 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Stonawská, Barbara
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza senzoricky aktivních látek bylin
|
246 |
|
|
|a Analysis of herbal sensory active substances
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Byliny
|
653 |
|
|
|a senzoricky aktivní látky
|
653 |
|
|
|a izolace
|
653 |
|
|
|a chromatografické metody
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a GC
|
653 |
|
|
|a spektrometrické metody
|
653 |
|
|
|a Herbs
|
653 |
|
|
|a sensory active substances
|
653 |
|
|
|a isolation
|
653 |
|
|
|a spectrometric methods
|
653 |
|
|
|a chromatographic tech-nicques
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a GC
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2998
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|