Laktoferin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sekulová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Horna, Aleš (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 48 s., 5 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01121ntm a22003377u 4500
001 zp5426
041 |a cze 
100 1 |a Sekulová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Laktoferin 
246 |a Lactoferrin 
260 |c 2007 
300 |a 48 s., 5 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a proteiny 
653 |a laktoferin 
653 |a antioxidant 
653 |a mléko 
653 |a proteins 
653 |a lactoferrin 
653 |a antioxidant 
653 |a milk 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Horna, Aleš  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3441  |y Plný text v Digitální knihovně UTB