|
|
|
|
LEADER |
01430ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp5425 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Samek, Dušan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Problematika geneticky modifikovaných surovin a potravin.
|
246 |
|
|
|a Problems concering genetically modificated organism and food.
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a genetická modifikace
|
653 |
|
|
|a potravinová bezpečnost
|
653 |
|
|
|a GMO
|
653 |
|
|
|a GMM
|
653 |
|
|
|a GM plodiny
|
653 |
|
|
|a GM potraviny
|
653 |
|
|
|a polymerásová řetězová reakce PCR
|
653 |
|
|
|a genetic modification
|
653 |
|
|
|a food safety
|
653 |
|
|
|a GMO
|
653 |
|
|
|a GMM
|
653 |
|
|
|a GM foods
|
653 |
|
|
|a GM food
|
653 |
|
|
|a polymerase chain reaction PCR
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4590
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|