|
|
|
|
LEADER |
01398ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp5424 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Růžičková, Štěpánka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biologicky aktivní chinolony
|
246 |
|
|
|a Biologic active quinolines
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 30 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Thiokyanátochinolin-2
|
653 |
|
|
|a 4-dion
|
653 |
|
|
|a thiazolochinolin-2
|
653 |
|
|
|a 4-dion
|
653 |
|
|
|a thiazolochinazolin-3
|
653 |
|
|
|a 5-dion
|
653 |
|
|
|a mikrobiologické testování
|
653 |
|
|
|a Thiocyanatoquinoline-2
|
653 |
|
|
|a 4-dione
|
653 |
|
|
|a thiazoloquinoline-2
|
653 |
|
|
|a 4-dione
|
653 |
|
|
|a thiazoloquinazoline-3
|
653 |
|
|
|a 5-dione
|
653 |
|
|
|a microbiological testing
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrkvička, Vladimír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5926
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|