Biologicky aktivní chinolony

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Růžičková, Štěpánka (Dissertant)
Other Authors: Mrkvička, Vladimír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 30 s.

Cover

LEADER 01398ntm a22004097u 4500
001 zp5424
041 |a cze 
100 1 |a Růžičková, Štěpánka  |4 dis 
245 1 0 |a Biologicky aktivní chinolony 
246 |a Biologic active quinolines 
260 |c 2008 
300 |a 30 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Thiokyanátochinolin-2 
653 |a 4-dion 
653 |a thiazolochinolin-2 
653 |a 4-dion 
653 |a thiazolochinazolin-3 
653 |a 5-dion 
653 |a mikrobiologické testování 
653 |a Thiocyanatoquinoline-2 
653 |a 4-dione 
653 |a thiazoloquinoline-2 
653 |a 4-dione 
653 |a thiazoloquinazoline-3 
653 |a 5-dione 
653 |a microbiological testing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrkvička, Vladimír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5926  |y Plný text v Digitální knihovně UTB