|
|
|
|
LEADER |
01592ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp5421 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pospíšilová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných pokrmech
|
246 |
|
|
|a Detection of spore-forming bacteria in the model sterilized foods
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a sporulující bakterie
|
653 |
|
|
|a Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a Clostridium botulinum
|
653 |
|
|
|a Clostridium perfringens patogenní mikroorganismy tavené sterilované sýry a sterilizované pokrmy
|
653 |
|
|
|a celkový pocet mikroorganismu
|
653 |
|
|
|a spore-forming bacteria
|
653 |
|
|
|a Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a Clostridium botulinum
|
653 |
|
|
|a Clostridium perfringens pathogenic microorganisms
|
653 |
|
|
|a sterilized processed cheese and sterilized meal ready-to-eat
|
653 |
|
|
|a total number of microorganisms
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4840
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|