LEADER 01592ntm a22003737u 4500
001 zp5421
041 |a cze 
100 1 |a Pospíšilová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných pokrmech 
246 |a Detection of spore-forming bacteria in the model sterilized foods 
260 |c 2007 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a sporulující bakterie 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a Clostridium botulinum 
653 |a Clostridium perfringens patogenní mikroorganismy tavené sterilované sýry a sterilizované pokrmy 
653 |a celkový pocet mikroorganismu 
653 |a spore-forming bacteria 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a Clostridium botulinum 
653 |a Clostridium perfringens pathogenic microorganisms 
653 |a sterilized processed cheese and sterilized meal ready-to-eat 
653 |a total number of microorganisms 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4840  |y Plný text v Digitální knihovně UTB