Rostlinné extrakty a jejich antimikrobiální účinky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pivodová, Jana (Dissertant)
Other Authors Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5420
041 |a cze 
100 1 |a Pivodová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Rostlinné extrakty a jejich antimikrobiální účinky 
246 |a Plant extracts and their antimicrobial effect 
260 |c 2007 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a rostlinné extrakty 
653 |a antimikrobiální účinky 
653 |a éterické oleje 
653 |a plant extracts 
653 |a antimicrobial effect 
653 |a essential oils 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3046  |y Plný text v Digitální knihovně UTB