Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Orságová, Renata (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 66 s., 6 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01254ntm a22003377u 4500
001 zp5419
041 |a cze 
100 1 |a Orságová, Renata  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby 
246 |a Technology of production Cheddar cheese and biochemical processes during his maturation 
260 |c 2007 
300 |a 66 s., 6 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Čedar 
653 |a čedarizace 
653 |a zrání 
653 |a biochemie 
653 |a Cheddar 
653 |a cheddaring 
653 |a maturation 
653 |a biochemistry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4777  |y Plný text v Digitální knihovně UTB