|
|
|
|
LEADER |
01254ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp5419 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Orságová, Renata
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby
|
246 |
|
|
|a Technology of production Cheddar cheese and biochemical processes during his maturation
|
260 |
|
|
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 66 s., 6 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Čedar
|
653 |
|
|
|a čedarizace
|
653 |
|
|
|a zrání
|
653 |
|
|
|a biochemie
|
653 |
|
|
|a Cheddar
|
653 |
|
|
|a cheddaring
|
653 |
|
|
|a maturation
|
653 |
|
|
|a biochemistry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4777
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|